Úszásoktatás a Móra Ferenc Általános Iskolában

A Mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskola a város egyetlen közoktatási intézménye, amely tanuszodával rendelkezik.

120 m2-es tanmedencénk városi feladatot is ellát: Mosonmagyaróvár szinte valamennyi 3. osztályos tanulója itt tanul meg úszni a tanév során. Lehetőség szerint óvodás csoportokat is fogadunk, valamint az érdeklődőknek és rászorulóknak tartásjavító úszást szervezünk. A városi úszásoktatást a 2017/2018-as tanévben is Ádám Judit, iskolánk testnevelője látja el, csoportonként heti 2 órában. A vidéki iskolák közül Dunakiliti, Rajka, Halászi , Bezenye, Levél, Kimle és Mosonszolnok 3. osztályos diákjai is a mi tanmedencénkben sajátíthatják el az úszás alapjait.

Szakképzett tanárunk és kitűnő tárgyi feltételeink, biztosítékot nyújtanak arra, hogy a tankerületi és nem tankerületi iskolák alsós kisdiákjai a foglalkozások során vízbiztossá váljanak és majd később felnőttként, szabadidejükben, kikapcsolódásként is ezt az egészséges sportot válasszák.

 


Iskola Büfé árlap

megtekintés


Étkezés ügyintézés

(REGGEL 7 ÓRÁTÓL DÉLUTÁN 3 ÓRÁIG)

Fogl Erika

gazdasági ügyintézőnél a

06-20/524-12-85-ös

telefonszámon, vagy az

etkezes1.imgsz@gmail.com

e-mail címen tehető meg.

A lemondott étkezés a következő naptól érvényes!

További tudnivalókat az étkeztetéssel kapcsolatban, honlapunk "Heti étlapok, befizetések" című menüpontja alatt olvashatnak.

© 2014 Powered by WebSiter